Dogovoren transfer

Morgan Schneiderlin novi igrač Manchester Uniteda

Midhat Šljivak

Francuski veznjak Morgan Schneiderlin novi je igrač Manchester Uniteda.

Nakon dvije sezone u kojima su imali dosta problema s pronalaženjem prave forme, Crveni đavoli će u narednu sezonu ući znatno jači.

Nakon što su angažovali Memphisa Depaya, Bastiana Schweinsteigera i Mattea Darmiana, od večeras je novi igrač velikana s Old Trafforda i francuski veznjak Morgan Schneiderlin.

Ovaj 25-godišnji veznjak je već prošao ljekarske preglede. Obavio ih je u nedjelju u kasnim večernjim satima, te će danas potpisati višegodišnji ugovor s Unitedom.

Crveni đavoli su u trci za ovog fudbalera pobijedili Arsenal i Tottenham, te će Francuz karijeru nastaviti u višestrukom prvaku Engleske.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Schneiderlin je u karijeri pored Svetaca sa St.Mary stadiona nosio dres i francuskog Strasbourga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.