Urnebesno pismo

Braco na svoj način čestitao Želji na velikom uspjehu

Alija Hadžiosmanović Braco je urnebesnim pismom čestitao Fudbalskom klubu Željezničar na velikom uspjehu i plasmanu u 3. pretkolo Evropske lige.

Omiljeni sarajevski fudbalski radnik je još jednom dospio u centar pažnje svojim, ne toliko gramatički ispravnim, koliko iskrenim saopštenjem u kojem je istakao da je kao pripadnik 'Fine gradske raje' uvijek navijao za uspjeh svih bh. klubova u Evropi, što se posebno odnosi na veliki sarajevski dvojac.

U ime FK Vrbanjuša, čija je alfa i omega, Braco je na svoj način čestitao Želji, a u njegovom pismu se zaista ima šta pročitati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.