"Čestitke najboljem klubu svijeta, bitka na Bedru dobivena!"

Stigla zanimljiva čestitka

"Čestitke najboljem klubu svijeta, bitka na Bedru dobivena!"

Fudbalski klub Sarajevo je proteklih dana na svoju adresu primio veliki broj čestitki za osvojenu titulu BH Telecom Premijer lige u protekloj sezoni.

Među čestitkama Olympiakosa, BATE Borisova, Evropske asocijacije klubova i brojnih drugih, ipak se posebno izdvaja čestitka koja je stigla od Alije Hadžiosmanovića Brace, prvog čovjeka Vrbanjuše, koji je ispred svog kluba odlučio odati priznanje bordo klubu.

Braco je u svom stilu nazvao Sarajevo najboljim klubom, a Horde zla najboljim navijačima Evrope i svijeta, dok je bitku za titulu uporedio je sa bitkom na Bedru.  

Kako mu nalažu dugogodišnji običaji, popularni Braco nije mogao a da se ne osvrne na neke bivše asove FK Sarajevo, ali je i istakao jednu zamjerku...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti