Hodžić: Ovakav gol zabijaš samo jednom u karijeri

Adnan Beganović

Aktuelni hrvatski prvak Dinamo Zagreb u 3. kolu HNL-a stigao je do prve pobjede.

Modri su razbili Inter, a fenomenalnu partiju za Dinamo pružio je mladi reprezentativac naše zemlje i nekadašnji fudbaler Željezničara, Armin Hodžić.

Mladi bosanskohercegovački ofanzivni fudbaler postigao je tri gola, a prvi koji je postigao škaricama jedan je od najljepših u HNL-u svih vremena.

"Naravno da mi je najljepši u karijeri, pa tako nešto se i postiže samo jednom u karijeri. Mada, kako sam ja rano zabio ovako lijep gol, možda uspijem zabiti još koji takav", Index.hr prenosi izjavu bh. fudbalera.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Jako sam sretan zbog golova, odlično smo odigrali i zasluženo smo stigli do bodova. Mislim da je ovo najbolja pozivnica navijačima za utorak i duel sa Moldeom", zaključio je Hodžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.