NK Široki Brijeg

Održana konferencija za medije

Široki Brijeg službeno predstavio nova pojačanja

Danas je u prostorijama Širokog Brijega održana konferencija za medije, na kojoj je službeno predstavljeno pet novih igrača koji su stigli na Pecaru u ljetnom prijelaznom roku.  

Osim predstavljanja, trener Davor Mladina govorio je i o predstojećoj utakmici 2. kola BHT Premijer lige protiv Viteza.

"Protiv Viteza neće biti ništa manje zahtjevna utakmica nego protiv Travnika, naprotiv. No, dovoljno smo pametni i koncentrirani da osvojimo sva tri boda i ‘ovjerimo’ trijumf iz Travnika. Dakle, opet će se, prije svega, nas pitati kakav će biti rezultat."

Mladina se zahvalio Upravi na dovođenju ”igrača s imenom i prezimenom” pa sada širina i kvaliteta daju optimizam pred nastavak prvenstvene utrke u kojoj je glavni cilj plasman na evropsku scenu. 

Čelnici Širokog Brijega odlučili su za utakmicu protiv Viteza otvoriti južnu i istočnu tribinu, uz cijenu ulaznice od 5KM. Sjeverna će biti otvorena za domaći meč četvrtog kola protiv Željezničara, a upravo danas okončavaju se radovi na krovnoj konstrukciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.