Četvrti pogodak sezone

Hodžić iskoristio poklon i postigao novi gol za Dinamo

Bh. internacionalac Armin Hodžić je i večeras zauzeo svoje mjesto u prvih jedanaest zagrebačkog Dinama, koji u ovim trenucima igra meč 4. kola 1. HNL protiv Zagreba.

Našem napadaču nije bilo potrebno mnogo vremena da postigne još jedan pogodak. Hodžić je u 13. minuti susreta iskoristio početničku grešku defanzivca Zagreba Čubela i bez problema pospremio loptu u mrežu za vodstvo Dinama od 1:0.

Hodžiću je ovo bio četvrti pogodak u posljednje dvije utakmice, a s njim je zasjeo na prvo mjesto liste strijelaca u hrvatskoj ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.