Napadač Dinama u sjajnoj formi

Hodžić: Odlično se osjećam kada sam zdrav i kada igram

Adnan Beganović

U okviru 4. kola Hrvatske nogometne lige Dinamo je rezultatom 2:0 savladao Zagreb, a ponovo je najzaslužniji za pobjedu višestrukog hrvatskog prvaka bio kapiten mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Armin Hodžić.

Nakon što je u prošlom kolu u duelu sa Interom postigao tri gola od čega jedan spektakularnim škaricama, nekadašnji fudbaler Željezničara i u duelu sa Zagrebom je pružio sjajnu partiju.

Slavio je Dinamo 2:0, a oba pogotka postigao je Hodžić, koji nakon susreta nije krio svoje zadovoljstvo.

"Znali smo da je Zagreb neugodan protivnik, no došli smo po pobjedu i zasluženo kući nosimo bodove, te spremno idemo u Norvešku. Sretan sam zbog svojih golova, napadač sam i to je moj posao. Ove sezone me krenulo, odlično se osjećam kada sam zdrav i kada igram, no puno je važnije da mi pobjeđujemo, a ne ko zabija golove", za hrvatske medije je izjavio Hodžić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Podsjetimo, nakon nekompletiranog 4. kola Dinamo se nalazi na čelu prvenstvene tabele sa osam osvojenih bodova, a Hodžić je sa pet pogodaka na čelu liste strijelaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.