Počele pripreme ŽKK Play Off

Džebo produžila ugovor s Play Offom

Midhat Šljivak

Nikolina Džebo, kapiten U-20 reprezentacije BiH, produžila je ugovor sa ŽKK Play Off.

Džebo sa sarajevskim timom potpisala novi jednogodišnji ugovor.

"Odlučila sam i naredne sezone nositi dres Play Offa s obzirom da smo prošle sezone pokazali da smo u samom vrhu bh. košarke. Ekipa je ostala u istom sastavu kao i prošle godine, smatram da imamo jednu od najperspektivnijih ekipa u regionu, sastavljenu od najtalentiranijih mladih igračica iz BiH i naš cilj je titula", rekla je Džebo.

Play Off je danas počeo sa pripremama u sljedećem sastavu: Nikolina Džebo, Nikolina Babić, Anđela Delić, Nikolina Delić, Jovana Marković, Almira Ćato, Valentina Galušić, Sandra Azinović, Iris Starčević, Vedrana Radosavljević, Teodora Ćeremidžić.

Do početka nove sezone u Play Offu imaju namjeru angažovati još dvije igračice, kako bi dodatno ojačale roster.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.