Da li ste znali...

da izgled arhiva možete prilagoditi na brzi ili opširni pregled prema vašim željama koristeći dugme u gornjem desnom uglu ?

×
Premijer liga BiH (Ž)

Sćekić: O Banovićima sam čula sve naljepše, dolazim da uzmemo titulu

Nova košarkašica RMU Banovića za SportSport.ba

Košarkaški klub ŽKK RMU Banovići igra sjajnu sezonu u prvenstvu Bosne i Hercegovine za košarkašice. Trenutno su na omjeru od 18 pobjeda bez pretrpljenog poraza. Sigurno je da su prvi favoriti za osvajanje prvenstva i kupa Bosne i Hercegovine. 

Posljednjih dana ambiciozna  Uprava kluba tima iz Banovića  na čelu sa trenerom Goranom Jurčenkom dovela je novu košarkašicu u svoje redove. Sjajni play i bivša mlada reprezentativka  Srbije Maja Šćekić tako će pojačati ekipu iz Banovića, te u tandemu sa zemljakinjom Marinom Ristić čini ubojiti duo na poziciji jedan. Ova sjajna košarkašica nastupala je za više kluba u Mađarskoj, igrala je na Kipru i u Rumuniji  dok je svoj posljednji angažman imala  u ekipi Vrbasa iz Srbije. 

Sćekić: O Banovićima sam čula sve naljepše, dolazim da uzmemo titulu
Photo: www.ksczsekszard.hu
Premijer liga BiH (Ž)

Musić: Pokazali smo da smo najkvalitetnija ekipa trenutno, cilj je titula

Sjajna košarkašica Banovića za SportSport.ba nakon velike pobjede

U sinoćnjem velikom derbiju bh. ženske košarke u fantastičnoj atmosferi domaća ekipa RMU Banovići savladala je rezultatom 82:63 ekipu Play Offa iz Sarajeva i tako nastavila niz bez poraza. Izabranice Gorana Jurčenka od prvog minuta susreta pokazale su da su trenutno bolja ekipa, i pobjeda nije dolazila ni u jednom trenutku. 

Musić: Pokazali smo da smo najkvalitetnija ekipa trenutno, cilj je titula
Maestralna Danira Musić bila je nadomak triple-doubla
Učitavanje...