Tvrdi bivši član Manchester Cityja

Marsh: Real je prihvatio ponudu Arsenala za Benzemu

Rodney Marsh, nekadašnji član Fulhama, QPR-a i Manchester Cityja, tvrdi da je Real Madrid prihvatio ponudu Arsenala za Karima Benzemu.

Napadač francuske reprezentacije tokom prethodnih sedmica mnogo se povezivao sa londonskim klubom, a sada je navodno Real Madrid pristao na ponudu i na ime obeštećenja će dobiti 48 miliona funti. 

"Pozvao me jedan bivši prijatelj, koji je u prošlosti nekoliko puta bio u pravu, i rekao mi da je Real Madrid prihvatio ponudu Arsenala od 48 miliona funti za Karima Benzemu", kaže Marsh i dodaje:

"Ranije nije griješio, ali još je rano da smatramo to sigurnim. Vidjet ćemo", dodaje na kraju. 

Benzema je prethodnih šest godina nosio dres kraljevskog kluba. Stigao je iz Lyona 2009. godine, a postigao je 133 pogotka u 281 utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.