Trener Širokog Brijega pred utakmicu sa Zrinjskim

Mladina: Nadam se da će moja ekipa biti kvalitetnija

Fudbaleri Širokog Brijega će u 5. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine gostovati Zrinjskom u Mostaru.

"Svaki derbi nosi svoje zakonitosti i kvalitetu. Nadam se da ćemo biti raspoloženi u toj utakmici. Znamo se međusobno, respektiramo jedni druge i ja se nadam da će moja ekipa u ovoj utakmici biti kvalitetnija i da ćemo za to biti nagrađeni, što u nekim prethodnim utakmicama nije bio slučaj", rekao je Mladina, koji se nakon toga osvrnuo na situaciju sa igračkim kadrom:

"Kadrovska situacija nije bajna, ali imamo dosta igrača koji su na klupi. Od njih očekujem da dostojno zamijene neke standardne igrače koji su kartonirani ili povrijeđeni, i da daju svoj maksimum za ekipu".

Hercegovački derbi Zrinjskog i Širokog Brijega na rasporedu je u nedjelju, 23. augusta s početkom u 19 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.