Nakon veoma lošeg starta sezone

Bale: Postići ćemo mnoštvo golova

S. Bošković

Gareth Bale izjavio je da će Real Madrid uskoro početi postizati golove, unatoč tome što nisu uspjeli zatresti mrežu u prvom susretu nove sezone La Lige.

Rafael Benitez imao je svoju prvu službenu utakmicu na kupi Reala, te je startao neočekivanim rezultatom. Završilo je 0:0 protiv Sporting Gijona, a njegovi igrači, kao i u pripremnim utakmicama imali su problem sa postizanjem golova.

Bale, koji je ovaj susret igrao na poziciji "desetke", 100% je uvjeren da će španjolski gigant uskoro početi postizati golove.

"Kako vrijeme prolazi mi postajemo bolji. Učimo, treniramo i napredujem. Sa svakom utakmicom koja prođe, mi postajemo sve bolji", rekao je Gareth Bale.

"Očito je da ćemo mi biti ekipa koja napada. Moramo unaprijediti zadnji dio tima, ali i dalje radimo na tome da budemo uzbudljivi tim, onaj koji će ići na to da osvoji sve trofeje", dodao je Bale.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Mi smo odigrali samo prvu utamicu u ligi ove sezone. Nismo pogodili, ali ja sam 100% uvjeren da ćemo zabiti mnogo golova", samtra Velšanin.

Igrači Reala novu priliku da zabiju gol imati će u subotu, kad na Santiago Bernabeu dočekuju Real Betis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.