Milimetri dijelili Sporting Gijon od pobjede nad Realom?

Lopta ipak nije prešla gol-liniju

Milimetri dijelili Sporting Gijon od pobjede nad Realom?

E. Škorić

Sporting Gijon je jučer odigrao 0:0 protiv Real Madrida na početku Primere.

Dojučerašnji drugoligaš je svakako sretan zbog boda protiv Reala, a domaći žale zbog jedne situacije.

U 35. minuti utakmice Sanabria je glavom tukao, lopta se od prečke odbila preko gol-crte gola Navasa, a sudija Estrada, kao niti njegovi pomoćnici, nije  se oglasio.

Nakon što se više puta pogleda snimak spornog trenutka, ipak se može zaključiti da ipak nije cijela lopta prešlla liniju iako je većimom obujmom završila u mreži.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako god, Sporting je uradio veliku stvar osvojivši bod protiv Reala, što će svakako biti dodatno samopouzdanje igračima novog člana elitnog društva španskih klubova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.