Foto: EPA

Nema pakla dok se ne vrate Boysi

Lahm najavio Dinamo, ali čini se da je u velikoj zabludi

Kapiten Bayerna Philipp Lahm je bio zadovoljan nakon žrijeba grupne faze Lige prvaka.

Bayern se smjestio u grupu F, zajedno sa Arsenalom, Olympiakosom i Dinamom. Iskusni fudbaler najvećeg njemačkog kluba smatra da ne bi trebalo biti većih problema za plasman u nokaut fazu.

"Naš cilj je jasan, a to je nokaut faza. Ipak, moramo biti ozbiljni i oprezni. Čekaju nas dvije utakmice protiv Arsenala, za koji nastupaju neki naši prijatelji iz reprezentacije. Olympiakos i Dinamo ne poznajem dovoljno, ali vjerujem da će nas u Pireju i Zagrebu čekati paklena atmosfera", rekao je Lahm.

Stadion u Maksimiru će vjerovatno biti dobro popunjen kada Bayern bude gostovao u Zagrebu, ali je malo vjerovatno da će ga tamo zaista dočekati pakao. Nema pakla dok se Boysi ne vrate na svoj sjever... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.