Golman Uniteda vjeruje u svoje kvalitete

Romero se ne boji konkurencije

Adnan Beganović

Argentinski golman Manchester Uniteda, Sergio Romero, izjavio je da se ne boji konkurencije, te da se spreman boriti za svoje mjesto u timu.

Argentinski golman trenutno je prvi golman Crvenih vragova, a u razgovoru za otočke medije je istakao da se mnogo ne zamara situacijom vezanom za Davida De Geu.

"Uvijek sam se spreman boriti za svoju karijeru. Često sam bio u ovakvim situacijama, pogotovo prije Svjetskog prvenstva u Brazilu", izjavio je Romero.

"Bez obzira na to, da li će De  Gea ostati ili otići, učinit ću sve da pobjedim konkurenciju", dodao je argentinski golman.

Podsjetimo, već mjesecima se govori o odlasku De Gee u Real Madrid, a ukoliko se to dogodi Crveni vragovi će najvjerovatnije dovesti golmana Ajaxa Jaspera Cillessena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.