Van Gaal: Fellaini će igrati u napadu

Problemi sa realizacijom

Van Gaal: Fellaini će igrati u napadu

Manchester United na startu sezone ima velikih problema sa realizacijom, a trener Louis van Gaal taj problem će pokušati riješiti bez dovođenja novog napadača. 

Holandski trener je uoči uzvratne utakmice sa Club Bruggeom izjavio da će Fellainija u narednom periodu koristiti isključivo u napadu, iako je po vokaciji vezni igrač.

"Fellaini može da igra u veznom redu, kao 'šestica' ili 'osmica', ali će više biti 'devetka' ili 'desetka'. Moram da rotiram, Premier liga je veoma zahtjevna, moram da koristim sve igrače", izjavio je Van Gaal. 

Tim sa Old Trafforda je u dosadašnja tri kola postigao samo dva pogotka, pa se od Fellainija u nastavku sezone očekuje veliki doprinos.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nije mi bitno gdje ću igrati, najvažnije je da Manchester United pobjeđuje. Prva sezona je bila teška, sada želim da igram dobro i postižem golove", riječi su Fellainija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.