Komentarisao stanje u timu

Pogba: Ne smijemo se oslanjati na pojedince

Juventus sezonu u Seriji A nije otvorio najbolje, ali cijelu sliku su popravile pobjede protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka te prvenstvena protiv Genoe.

Navijači torinskog kluba razlog za loš start vide u odlascima nekoliko sjajnih igrača, međutim sjajni Paul Pogba zna kako ih mogu nadomjestiti. 

"S Tévezom, Vidalom i Pirlom više smo se oslanjali na individualnu kvalitetu, s njima smo mogli riješiti utakmicu jednim potezom i u svakom trenutku", izjavio je Paul Pogba i potom dodao: 

"Sada je stanje drugačije, moramo više djelovati zajedničkim snagama, kao pravi tim", zaključio je na kraju francuski reprezentativac.

Inače, Juventus nakon četiri odigrane utakmice zauzima 13. poziciju sa tek četiri osvojena boda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.