Ima li su šta vidjeti na Maksimiru

Skauti Bayerna upozorili Guardiolu na Hodžića

Dinamo je u okviru 11. kola HNL-a savladao na domaćem terenu Osijek rezultatom 4:1, a dvostruki strijelac u šestoj ovosezonskoj pobjedi bio je mladi bh. napadač Armin Hodžić. 

Nekadašnji član Željezničara se zahvaljujući novim golovima vratio na vrh liste strijelaca i dodatno napunio samopouzdanje uoči predstojeće utakmice Lige prvaka sa Bayernom. 

"Naravno da sam sretan zbog nova dva pogotka i posebno zbog pobjede. Ovo nam je bitno za samopouzdanje i dobra je priprema za utakmicu koja nas čeka u utorak. Mislim da smo bili bolji tim. Zasluženo smo pobijedili i hvala navijačima koji su nas bodrili", izjavio je Hodžić za klupsku stranicu. 

Predstavnici Bayerna su bili prisutni na utakmici između Dinama i Osijeka, što je u razgovoru za "Sportske novosti" potvrdio i Zoran Mamić. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"S obzirom na način kako radi Pep Guardiola, na njegov rad i uspješnost prilično sam siguran da će minimalno dobiti izvještaj ako ne i pogledati cijelu utakmicu", riječi su Mamića, koji je dodao kako su skauti kluba Guardiolu posebno upozorili na Hodžića, te o njemu podinijeli poseban izvještaj.

Guardiola je zasigurno ima šta vidjeti. Hodžić ove sezone briljira u dresu Dinama i njegova forma Modrima daje nadu da neće biti prolaznik u Ligi prvaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.