Spreman za Kipar

Begović: Ovakve utakmice igrači jedva čekaju

Edmir Škorić

Golman bh. reprezentacije Asmir Begović vjeruje da će bh. reprezentacija slaviti nakon sutrašnje utakmice na Kipru.

Begović je današnjoj press konferenciji govorio o utakmici s Kiprom. 

"Raspoloženje je pozitivno nakon subotnje utakmice. Vratilo se samopouzdanje i spremni smo za utakmicu. Očekuje nas teška utakmica, atmosfera će biti dobra. No, ovakve utakmice igrači žele i jedva ih čekaju. Bolje da je pun nego prazan stadion. Radujemo se sutrašnjoj utakmici. Nadam se da ćemo igrati dobro i da ćemo otići u baraž", kazao je Begović.

Igrači su se mijenjali u zadnjoj liniji, koliko je to Asmiru problem?

"Bitna je naša komunikacija, da svako odradi svoj posao. Spremni smo što se tiče taktike. Moramo svi zajedno da odradimo dobar posao. Vjerujem svojim saigračima", istakao je Begović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.