Slavlje igrača i navijača Mladosti nakon utakmice

Otvaranje novog stadiona krunisano trijumfom nad Sarajevom

Mladost iz Doboja kod Kaknja danas je na otvaranju svog novog, renoviranog i proširenog stadiona pred oko 4000 gledalaca savladala favorizovanu ekipu Sarajeva.

Pobjeda od 2:1 protiv aktuelnog prvaka i ekipe, koja je danas slavila svoj rođendan veliki je poduhvat kluba na čijem se čelu nalazi uspješni biznismen i privrednik Mensur Mušija.

Da utakmica može proći bez navijačkih nereda i nemilih scena, pobrinuli su se danas navijači Mladosti i Sarajeva, tokom čitave utakmice navijali su korektno za svoju ekipu. Nije bilo ni pirotehnike, tek neka petarda i mali vatromet domaćina, danas su upotpunili jednu lijepu nogometnu predstavu.

Nakon utakmice, igrači Mladosti su pobjedu proslavili sa svojim navijačima, da bi nakon toga dobili i aplauz od navijača protivničke ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.