Trener Mladosti nakon velike pobjede

Rahimić: Pobjeda za sve ljude koji vole ovaj klub

Nogometaši Mladosti priredili su danas veliko iznenađenje, te na svome stadionu u Doboju kod Kaknja savladali golovima Dilavera i Kovača rezultatom 2:1 ekipu Sarajeva.

Nakon utakmice zadovoljan pobjedom i velika tri boda bio je i trener domaće ekipe Ibro Rahimić.

"Čestitam Sarajevu na korektnoj igri, što se tiče moje ekipe mislim da smo danas načinom i pristupom, te pobjedom darovala ova tri boda ljudima koji su uradili veliki posao oko renoviranja stadiona, naravno i našem predsjedniku Mensuru Mušiji. Igrali smo danas srcem i pokazali da Mladost, da me neko pogrešno ne shvati, mi smo kvalitetna ekipa. Nije ovo slučajno, to morate da prihvatite ja nemam ništa protiv Sarajeva, drag mi je klub, ali Mladost ima definitivno kvalitetnu ekipu i to morate shvatiti", kazao je Rahimić.

Nakon izjave trenera Mladosti uslijedio je veliki aplauz prisutnih medija i ljubitelja kluba iz Kaknja koji su boravili na press konferenciji nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije