Želi spriječiti odlazak

Mamić kažnjava Ćorića: Ostani u Dinamu i primi se rada

Zdravko Mamić danas je u prostorijama zagrebačkog Dinama održao konferenciju za novinare, a glavna tema bio je 'wunderkind' Ante Ćorić. 

Mladi reprezentativac Hrvatske je nezadovoljan tretmanom koji trenutno ima u Dinamu i zbog toga je izrazio želju da što prije napusti klub, a time je razočaran i ujedno šokiran Zdravko Mamić.

Malo je reći da smo šokirani ovime što je Ante napravio. Svi koji smo odgovorni, koji smo dugo ovdje, mi stariji, moramo tome pristupiti što ozbiljnije u ime Dinama i tog dječaka, izvanserijskog talenta. Ovdje sam 45 godina i nikad do sada nisam čuo da je klub toliko želio pomoći igraču kao mi Ćoriću i njegovoj obitelji. Kunem se da smo sve učinili da budu sretni i dalje ćemo to činiti. Spremni smo se žrtvovati, dobiti 'batine', da Ćorić dugo godina nosi dres Dinama, našu publiku čini sretnom i nosi uspjehe svome klubu", iznenadio je Zdravko te nastavio o 'modrom' talentu;

"Ante je bio i kapiten Dinama u nekoliko utakmica, on je simbol grada. Poručujem da želimo Ćorića još dugo u Dinamu da bi se izgradio kao čovjek, kao igrač i da donosi veselje našim navijačima. Naravno da ćemo popričati, da ću ga zagrliti. Mogao me i jučer naći, da je htio, pronašao bi me."

Ako je vjerovati Mamiću, Ćorića čeka 'kaznica' i to je to. 

"Imamo jedan plan, a to je da se Ante danas pojavi na treningu i čeka da ga trener postavi u tim. On se ne mora ispričati nikome, samo samome sebi. Naravno da će biti sankcionisan zbog intervjua kao što bi bio bilo ko drugi. Imamo prekrasnu atmosferu u svlačionici i ovo je samo jedan 'loš dan u uredu' za nas. Pa Ante je omiljen u svlačionici". 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Mamić je na kraju poručio Ćoriću da se primi rada i trenera, poručivši mu da je teren jedino mjesto na kojem može napredovati i napraviti veliki transfer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.