Mladost sutra dočekuje Rudar

Problemi za Rahimića: Ramović otkazao nastup

Dino Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja sutra će na svome stadionu u okviru 16.kola Premijer lige dočekati ekipu Rudara iz Prijedora. 

To će biti prilika da se izabranici Ibre Rahimića osvete za poraz u Prijedoru sa otvaranja Premijer lige, kada su visoko poraženi 3:0 u najlošijoj partiji dosadašnjeg toka prvenstva.

Stručni štab za sutrašnju utakmicu zbog crvenog kartona protiv Čelika u prošlom kolu neće moći računati na stopera Aladina Isakovića, a danas se strateg Mladosti na posljednjem treningu uoči sutrašnje utakmice susreo sa još jednim problemom.

Tokom cijele sedmice jedan od najboljih igrača u ovoj sezoni Sinan Ramović bio je uigravan u početnoj postavi, međutim danas se ovaj igrač požalio treneru na povredu zadnje lože te da ne želi rizikovati težu povredu u sutrašnjoj utakmici.

To se očito nije svidjelo Rahimiću, koji je prije treninga imao žučnu raspravu s Ramovićem jer mu je u posljednji tren poremetio pripremu za sutrašnju utakmicu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bez obzira na odsustvo Ramovića i Isakovića, svi u taboru kluba iz Doboja kod Kaknja se nadaju da će Mladost ubilježiti nova tri boda i dodatno se učvrstiti u sredini tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.