Deset susreta nedelegiranja

Komitet za suđenje ne prašta: Tičić žestoko kažnjen

Adnan Beganović

Osim loše posjete, 16. kolo Premijer lige obilježilo je i katastrofalno suđenje na susretu Široki Brijeg - Travnik.

Duel između Širokog Brijega i Travnika završen je bez pobjednika (2:2), a u centru pažnje bio je glavni sudija Mirza Tičić.

Fudbalski sudija iz Sarajeva imao je nekoliko katastrofalnih grešaka, a njegovim dijeljenjem pravde jako su nezadovoljni u redovima Širokog Brijega.

Komitet za sudije i suđenje održao je vanrednu sjednicu na kojoj je Tičić kažnjen nedelegiranjem na deset narednih susreta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Utakmica 16. kola BHTPL: NK Široki Brijeg - NK Travnik – zbog propusta u suđenju, arbitar Mirza Tičić iz Sarajeva kažnjava se  nedelegiranjem narednih deset kola", navedeno je iz Komiteta za sudije i suđenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.