Kouadio u finišu šokirao Širokobriježane

Remi na Pecari

Kouadio u finišu šokirao Širokobriježane

U posljednjoj utakmici današnjeg programa 16. kola Premijer lige BiH, Široki Brijeg je na Pecari remizirao sa Travnikom rezultatom 2:2.

Igrao se deveti minut kada su domaći došli u prednost. Wagner je svojim 10. golom u sezoni doveo svoj tim u vodstvo od 1:0, a taj rezultat je bio aktuelan do 22. minute.

Tada je dosuđen jedanaesterac za Travnik, kojeg je u gol pretvorio kapiten ovog kluba Feđa Dudić. S rezultatom 1:1 se otišlo na odmor.

Domaći su u nastavku utakmice ubacili u brzinu više pokušavajući doći do vrijedne pobjede. Imali su Širokobriježani nekoliko prilika, ali se rezultat nije mijenjao sve do 72. minute, kada se Krstanović dobro snašao i pogodio za 2:1.

Kada se činilo da će Široki Brijeg upisati svoju desetu pobjedu u sezoni, Germain Kouadio je u 88. minuti zaledio malobrojnu publiku na Pecari i pogodio za konačnih 2:2.

Premijer liga, 16. kolo:

Široki Brijeg - Travnik 2:2 (Wagner 9', Krstanović 72' - Dudić 22', Kouadio 88')

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Krstanović, Ivanković, Wagner, Menalo, Sesar, Brekalo, Karačić, Bralić, Crnov, Marković.

TRAVNIK: Nurković, Hasanhodžić, Aleksić, Jašarević, Zajmović, Dudić, Mekić, Kouadio, Kovač, Smajić, Čivić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.