Foto: EPA

Iz Zrinjskog demantuju

Šulenta: Puzigaća? Nismo ga kontaktirali!

Danko Šulenta, izvršni dopredsjednik HŠK Zrinjski, demantovao je pisanja pojedinih medija da će Bojan Puzigaća pojačati Zrinjski u januarskom prijelaznom roku. 

Jedan od trojice fudbalera koje je Miodrag Ješić odstranio iz FK Sarajevo je i Bojan Puzigaća. Iskusni defanzivac svojim zalaganjem nije zadovoljio stručni štab i kao naredna destinacija u njegovoj karijeri spominjao se HŠK Zrinjski. 

Međutim, da od transfera u Zrinjski neće biti ništa za SportSport.ba je potvrdio i izvršni dopredsjednik mostarskog premijerligaša Danko Šulenta. 

"Ne, nismo uopšte kontaktirali Puzigaću i u tim pričama nema apsolutno ništa. Puzigaća je kvalitetan igrač, ali mi na toj poziciji imamo dovoljno igrača i ne postoji interes za njegovim uslugama", kazao nam je Šulenta. 

Šulenta je tokom razgovora dodao da će Zrinjski u borbi za naslov izvršiti znatne promjene u igračkom kadru. 

"Biće pojačanja u januaru. Planiramo dovesti dva do tri igrača, s tim da će biti i odlazaka. Razgovarat ćemo sa igračima koji u ovoj polusezoni nisu igrali i u dogovoru s njima vidjeti šta je najbolje rješenje", dodao je. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski je, bez sumnje, jedan od glavnih kandidata za osvajanje šampionske titule i trenutno za vodećom Slobodom zaostaje samo jedan bod. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.