Brazilac još jednom odbio Pereza

Neymar rekao "NE"

Endin Čaušević

Fudbaler Barcelone Neymar nalazi se u veliki problemima zbog poreza u Španiji.

Početkom mjeseca Brazilac je rekao da postoji šansa da on napusti Camp Nou zbog problema koje ima s porezom. Ipak, kako stvari stoje Neymar će uskoro potpisati novi ugovor s Barcom. Navodno, on je već dobio ponudu Real Madrida da na kraju sezone krene stopama Luisa Figa.

"Istina je da sam dobio ponudu Reala, ali nema šanse da pređem u taj klub. Poštujem Barcelonu i to nikada ne bih uradio klubu i navijačima. Blizu smo dogovora za novi ugovor. Samo se nadam da će problemi s porezom uskoro biti riješeni", rekao je Neymar.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Brazilski fudbaler u Barcu je stigao u ljeto 2013. godine iz Santosa, a nije tajna da je bio na meti kraljevskog kluba s kojim je imao usmeni dogovor. Očigledno je da Real još uvijek ne odustaje od Neymara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.