NK Široki Brijeg

Široki Brijeg dočekuje Sarajevo

Musa: Široki Brijeg je bolji i jači od Sarajeva

U taboru Širokog Brijega vlada veliki optimizam pred derbi utakmicu 18. kola BHT Premijer lige u kojoj će na stadionu Pecara gostovati Sarajevo. 

Plavo-bijeli su maksimalno motivisani da posljednje kolo u ovoj polusezoni zaključe pobjedom nad aktuelnim bosanskohercegovačkim prvakom, a na konferenciji za medije trener Slaven Musa je istakao da je njegov tim bolji.

"Derbi utakmice ponekad odluči pogreška, a ponekad dobar potez, dok će protiv Sarajeva odlučujući čimbenik biti naše jedinstvo u timu. Sarajevo ima odlične pojedince u svojim redovima, ali Široki Brijeg je bolji i jači kao tim. To će, uz pravo ozračje na tribinama, presuditi u našu korist", istakao je Musa. 

Slaven Musa u ovom susretu neće moći računati na usluge Dine Ćorića, dok će odluka o Wagnerovom nastupu, koji ima problema sa povredom, biti donesena nakon preostala dva treninga do utakmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.