FOTO: EPA

Sve bliže Real Madridu?

Agent Lewandowskog se sastao sa Perezom

Poljski napadač Robert Lewandowski mogao bi u januarskom prijelaznom roku pojačati Real Madrid, tvrdi AS.

Naime, čovjek koji se brine o karijeri napadača Bayerna boravio je u Madridu gdje je posmatrao utakmicu između Reala i Getafea, a navodno tu priliku je iskoristio da obavi razgovor sa predsjednikom Florentinom Perezom.

Kako navodi pomenuti izvor, Perez je menadžeru Kucharskom kazao da bi želio vidjeti Lewandowskog na Santiago Bernabeu i ima namjeru da on postane drugi najplaćeniji igrač u Real Madridu poslije Cristiana Ronalda.

Da u cijeloj priči ima istine potvrđuje i činjenica da je Lewandowski odbio prvu ponudu Bayerna za produženje saradnje i tako još jednom potvrdio da ima želju okušati se u španskoj Primeri. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjećamo, Lewandowski je u Bayern stigao u januaru 2014. godine i tokom svoje dosadašnje karijere još je nastupao za Borussiju i Lech. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti