)
I Lewandowski ima svoju cijenu

Nije lako dovesti takvog napadača

I Lewandowski ima svoju cijenu

Edmir Škorić

Sjajni poljski napadač Robert Lewandowski svakako je želja mnogih klubova.

Lewandowski igra nevjerovatno ove sezone u Bayernu i nije tajna da ga žele velikani, posebno u Engleskoj, kao što su Arsenal, United i Liverpool.

Njegov agent Maik Barthel ne krije da postoji dosta interesanata.

"Bilo bi pogrešno reći da nema interesa. No, svi bismo trebali poštovati činjenicu da je Robert ugovorom vezan za Bayern", rekao je Barthel.

Ipak, njegov poljski agent Cezary Kucharski ne odbacuje mogućnost da se u skorije vrijeme desi neki veliki transfer, ali je rekao da će biti potrebno dosta novca da bi Bayern razmotrio ponudu.

Lewa je ove sezone u 18 utakmica postigao 19 golova.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Definitivno mora biti visoka ponuda ako bi neko htio da kupi Lewu. Neophodno je najmanje 35 miliona funti", otkrio je Kucharski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.