Pantelić oduševljen Zvezdom

Predložio da Zvezdu prije kraja prvenstva proglase prvakom

Edmir Škorić

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Miodrag Pantelić također je prokomentarisao sjajne igre crveno-bijelih.

Zvezda je nakon 20 godina ubjedljivo prva, sa čak 19 bodova više u odnosu na Borac. Partizan ima čak 24 boda manje u odnosu na ljutog rivala.

Stoga je u pravu Pantelić, bivši igrač Zvezde i Vojvodine, kada kaže da bi se timu s Marakane trebao odmah uručiti pehar.

"Mogu već sada da im uruče pehar! Ni Partizan u ovakvoj situaciji ne može da ih stigne sigurno, niti bilo ko drugi'', izjavio je Pantelić.

''Igraju brzo, napadački i to je ono što donosi rezultate. Naravno da lako može da se dogodi da kiksnu, da ih neko pobedi u Superligi, ali to svakako neće uticati na osvajanje titule", dodaje on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.