Nezaboravno večer za bivšeg igrača Sarajeva

Cimirot: Ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri!

Gojko Cimirot će vječno pamtiti 10. decembar, dan kada je osjetio slast na jednom od najspektakularnijih stadiona na svijetu.

PAOK je u Dortmundu savladao Borussiju rezultatom 1:0, a naš fudbaler je na terenu proveo svih 90 minuta.

Lljubimac navijača FK Sarajevo je u Dortmundu debitovao za crno-bijele u jednoj evropskoj utakmici, a nakon njenog završetka nije mogao sakriti svoje oduševljenje.

"Odlično je što smo pobijedili i nastavili niz dobrih rezultata nakon krize u kojoj smo bili. Ne pobjeđuje se svaki dan u Dortmundu. Ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri, to već sada mogu reći", izjavio je Cimirot za zvaničnu stranicu PAOK-a.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Vjerovali smo da smo dobar tim i bilo nam je potrebno vremena da to dokažemo. Ekipa je danas pokazala karakter, a ovaj trijumf je sigurno najvažniji za naše navijače. Želim u budućnosti imati još ovakvih momenata", dodao je (potencijalni) bh. reprezentativac.

Podsjećamo, Gojko Cimirot je po dolasku u PAOK imao veliki hendikep kada se povrijedio u prvoj utakmici za svoj novi tim. Popularni Cimi se nedavno oporavio i na dobrom je putu da se ustali u početnoj postavi slavnog grčkog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.