Lewandowski u Unitedu

Manchester United spremio ogromnu ponudu za Lewu

Midhat Šljivak

Manchester United spremio je ogromnu ponudu za napadača minhenskog Bayerna Roberta Lewandowskog.

Kako navodi njemački Bild, Crveni đavoli su 27-godišnjem napadaču spremni ponuditi platu od 11 miliona funti godišnje, kako bi osigurali njegov potpis.

Tim s Old Trafforda traži pojačanja. Među potencijalnim pojačanjima našlo se i ime Roberta Lewandowskog, a engleski velikan nema namjeru da štedi novac kada su pravi igrači u pitanju.

Lewandowski i ove sezone igra sjajno u dresu Bayerna. Postigao je 23 pogotka u 25 utakmica, a pored Manchester Uniteda ranije su interes za fantastičnog Poljaka pokazivali Real Madrid i PSG.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije Bayerna Lewa je nosio dres Borussije iz Dortmunda...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.