Nakon 45 minuta

Neobična utakmica u Madridu: Šest golova i dva crvena

Edmir Škorić

Real Madrid i Rayo Vallecano igraju susret 16. kola španske Primere na Santiago Bernabeu.

Jedna neobična utakmica u prvih 45 minuta. Već u trećoj minuti Danilo je Kraljeve doveo u vodstvo, a onda ludi preorket gostiju.

Amaya i Jozabed su u svega dvije minute postigli dva gola za 2:1 prednost gostiju. Tito je kod gostiju dobio direktan crveni karton u 14. minuti.

Bale u 25. pogađa za 2:2, a u 28. minuti Baena ruši Ramosa, dobija drugi žuti, pa gosti ostaju s devetoricom, a Ronaldo zabija s penala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale je drugim golom u 41. povisio na 4:2. Zanimljivo da su navijači Reala na poluvremenu izviždali sudiju koji je dao dva crvena kartona gostima.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.