Manchester United želi fudbalera PSG-a

Lucas Moura u januaru seli na Otok?

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Lucas Moura u januaru bi mogao napustiti ekipu Paris Saint Germaina.

Brazilac se nalazi na meti Manchester Uniteda koji je kontaktirao čelnike PSG-a. Moura je prije tri godine bio na meti Alexa Fergusona, ali je tada odlučio prihvatiti katarske milione i preći u francuski tim.

Moura u posljednje vrijeme i nema mnogo prilike za igru i većinu utakmica počinje sa klupe za rezervne igrače. United je danas potvrdio interes za Mouru, te su spremni da za njega u januaru ponude oko 25 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za brazilskog fudbalera interes su pokazali Arsenal i Liverpool, ali još niko od ova dva kluba nije napravio ozbiljniji potez kako bi doveo Mouru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.