Ibričić: Bolji smo od Dinama

Hajduk je postigao tri gola u revanšu finala Kupa Hrvatske, ali ni to nije bilo dovoljno da se Dinamu uzme trofej. „Bili“ su poraženi nakon izvođenja jedanaesteraca.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Senijad Ibričić ove je sezone bio jedan od najboljih igrača u bijelom dresu Hajduka, a nakon susreta nije krio razočaranost.

"Dokazali smo još jednom da smo bolji od Dinama i da su neke druge stvari odlučivale o tome ko će osvojiti ovaj Kup. Svi smo duboko vjerovali da se možemo vratiti i bili smo sasvim blizu, ali nismo imali sreće. Možda smo nakon 3:0 trebali napasti i zabiti još jedan gol, ali bojali smo se da ne primimo gol i tako sve pokvarimo. Dinamovci stvarno ništa nisu napravili, nisu praktično imali ni jednu priliku", rekao je Senijad Ibričić.

Ibričiću bi ova sezona u Hajduku vrlo lako mogla biti i posljednja, s obzirom da su interes za uslugama reprezentativca Bosne i Hercegovine pokazali Hamburg i Borussija Dortmund.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.