Ništa od prelaska u Milan

Van Gaal ne želi da proda Fellainija

Endin Čaušević

Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal izjavio je da neće u zimskom prelaznom roku prodati Marouanea Fellainija.

Belgijanac se povezuje sa prelaskom u Milan koji je pokazao ozbiljan interes da u januaru dovede veznjaka Uniteda. Ipak, holandski stručnjak demantovao je navode medija da će želi prodati Fellainija.

Rossoneri su Unitedu ponudili posudbu do kraja sezone s opcijom da na ljeto otkupe Fellainijev ugovor. Belgijanac je posljednje dvije utakmice Uniteda protiv Chelseaja i Swanseaja odgledao sa klupe za rezervne igrače, ali Van Gaal još uvijek nije spreman da ga se odrekne.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Fellaini je sretan što se bori za svoju poziciju u prvom timu i još uvijek ima šanse za njega. On neće nigdje ići", rekao je Van Gaal.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.