Roma traga za bekovima

Kolašinac na jednoj, Debuchy na drugoj strani?

Edmir Škorić

Čelnici Rome do kraja januara žele da pojačaju zadnju liniju.

Romi su najveći problemi bekovi i uprava kluba za cilj ima da dovede po jednog na obje strane.

Na poziciji desnog beka Roma želi Mathieua Debuchyja, 30-godišnjeg Francuza koji je izgubio mjesto u Arsenalu.

Debuchy mora pronaći klub u kojem će igrati ako želi na Euro s Francuskom. Roma bi ga posudila od kraja sezone, a Arsenal želi da ga proda i procjenjuje ga na 8.8 miliona funti. Za Debuchyja se zanima i Lyon.

Kada je u pitanju lijevi bek, Roma već dugo vremena želi bh. reprezentativca Seada Kolašinca, čiji menadžer je najavio transfer još sredinom decembra prošle godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dvadesetdvogodišnji bh. reprezentativac može igrati i na poziciji stopera i svakako da nije slučajno na meti Rome, kojoj je neophodna zamjena za Ashleyja Colea.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.