FOTO: EPA

Poznata nova sredina?

Bale razmišlja o povratku na Otok

Gareth Bale razočaran je otkazom Rafaelu Benitezu i sve ozbiljnije razmišlja o povratku u Premiership. 

Brojni mediji u Španiji navode da Bale strahuje da će dolaskom Zidanea izgubiti svoje mjesto u početnoj postavi Real Madrida, a njegovu poziciju mogli bi ugroziti Isco i James Rodriguez koji nisu bili miljenici Beniteza. 

Kao klub u kojem bi fantastični Bale mogao nastaviti karijeru spominje se Manchester United, a da bi za Velšanina to bio odličan potez nedavno je izjavio i legendarni Paul Scholes. 

"Bale bi se savršeno uklopio u Manchester United. Prirodno je stvoren za klub s Old Trafforda", poručio je Paul Scholes. 

Navodno, Manchester United je spreman Baleu ponuditi sedmičnu platu od 300.000 funti što bi bio rekord u Premiershipu. Kao zainteresovani još se spominju Manchester City i Chelsea. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.