Pepe zadovoljan u Madridu

Pepe: Real Madrid me je naučio važnim životnim vrijednostima

Štoper Real Madrida Pepe rekao je da ga je ovaj klub naučio važnim životnim vrijednostima u posljednjih osam godina.

On je u pobjedi protiv Deportiva od 5-0 upisao svoj 300. nastup za Kraljevski klub. Došao je iz Porta 2007. godine u transferu vrijednom 30 miliona eura.

Za proteklih osam godina osvojio je dvije Primere, Kup Kralja i Ligu šampiona sa Realom i zahvalio se ovom klubu što mu je ponudio mnogo lijepog iskustva u proteklih 300. nastupa.

"Veoma sam sretan što imam ovakve saigrače i navijače. Igrati za ovakav klub toliko vremena je velika čast za mene. Navijači su uvijek bili sjajni i uvijek su nas podržavali", rekao je Pepe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je ove sezone skupio 11. nastupa u Primei. U strijelce se nije upisivao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.