Bale svim silama želio spasiti Beniteza

Velšanin slao poruke Florentinu Perezu

Bale svim silama želio spasiti Beniteza

Endin Čaušević

Nakon što je otkaz prošlog ponedjeljka dobio Rafael Benitez, najveće nezadovoljstvo pokazao je Gareth Bale.

U posljednjih nekoliko dana mnogo se špekuliše da bi Velšanin uskoro mogao napustiti kraljevski klub jer je on jedini bio za ostanak Rafe Beniteza na klupi Reala. Kako pišu španski mediji Bale je do posljednjeg trenutka pokušavao da spasi Beniteza i uvjeri Florentina Pereza da promijeni svoju odluku.

Kako piše španska Marca Bale je preko SMS poruka pokušavao da nagovori Pereza da ostavi Beniteza na klupi Reala. Ipak, to Baleu nije upalilo pa se počelo špekulisati da će se vratiti na Otok.

Poznato je da u svlačionici Real Madrida ne vlada najbolja atmosfera, te da je tim pun klanova. Bale se od početka osjećao izostavljenim, te se rijetko druži sa svojim saigračima. Navodno, Baleu su ostali saigrači zamjerili što je pružao podršku Benitezu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, Bale je sinoć odigrao sjajnu utakmicu u debiju Zinedinea Zidanea na klupi Reala, te je u pobjedu protiv Deportiva postigao hat-trick. Marca navodi da sinoćnja utakmica nije smirila strasi u svlačionici i da Bale još uvijek ima namjeru da napusti Santiago Bernabeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi