Carlos u stručnom štabu Zidanea?

Roberto Carlos se vraća u Real Madrid

Endin Čaušević

Bivši fudbaler Real Madrida Roberto Carlos uskoro bi se mogao vratiti na Santiago Bernabeu.

Nekadašnji fudbaler kraljevskog kluba Roberto Carlos uskoro bi trebao početi raditi u kraljevskom klubu kao dio stručnog štaba Zinedinea Zidanea. 

"Za mene bi bila velika čast da radim u Real Madridu. Imao sam sastanak sa čelnicima kluba i uskoro bi trebalo sve biti poznato. Želim da učim od Zidanea i da mu pomažem na treninzima. Od njega se uvijek može mnogo naučiti", rekao je Carlos.

Prema pisanju španskih medija Carlos bi u prvom timu kraljevskog kluba trebao obavljati funkciju kondicionog trenera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Real će sa Zidaneom izgledati mnogo drugačije nego što je to bilo prethodnih sezona. On je rođen a bude lider i pravi je čovjek za ovaj posao", dodao je nekadašnji reprezentativac Brazila.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.