Real i Barcelona u borbi za Sanea

Španski velikani žele igrača Schalkea

Real i Barcelona u borbi za Sanea

M. Šljivak

Real Madrid i Barcelona uključili su se u trku za dovođenje mladog fudbalera Schalkea Leroya Sanea (19).

Mladi fudbaler je nadolazeća zvijezda evropskog i njemačkog fudbala. Interes za njegovim uslugama je ogroman, a pored španskih velikana u svojim redovima ga želi vidjeti i Manchester City.

Iako evropski bogataši ne štede kada su ponude u pitanju, rukovodstvo tima iz Gelsenkirchena ne želi prodati najveću mladu zvijezdu.

Međutim, pitanje je da li Real i Barcelona žele ispratiti ponude Građana od 55 miliona eura. Cityjeva ponuda je baš ogromna, ali svakako da je za mladog fudbalera izazovniji nastup u nekom od španskih velikana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sane igra odlično u ovoj sezoni. Za tim iz Gelsenkirchena je odigrao 24 utakmice, postigao je pet pogodaka, a upisao je i pet asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi