Ne razmišlja o odlasku

Lewandowski: Sad mi je dobro i u Bayernu

Poljski napadač Robert Lewandowski odlučio je progovoriti o špekulacijama koje ga stalno sele iz Bayerna. 

Lewandowski je u ovoj sezoni krenuo furiozno. Trenutno je drugi strijelac lige sa 19 postignutih golova i među klubovima koji su zainteresovani za njegove usluge spominju se Real Madrid, Paris Saint-Germain i Manchester City. 

"Ne mogu kazati gdje ću završiti karijeru, ali sad sam zadovoljan u Bayernu. Već sam se naučio nositi s glasinama o mojim transferima", kazao je Lewa u razgovoru za njemačke medije. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjećanja radi, ovaj 27-godišnji napadač je u Bayern dospio u julu 2014. godine iz Borussije Dortmund. Tokom svoje karijere još je nastupao za Lech, Znicz Pruszkow, Legiju i Deltu iz Varšave.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.