Lewa nemilosrdno trese mreže, Bayernu nova pobjeda
Foto: EPA

Pobjeda Bavaraca

Lewa nemilosrdno trese mreže, Bayernu nova pobjeda

Midhat Šljivak

Fudbaleri Bayerna savladali su Hoffenheim s 2:0 u susretu 19. kola njemačke Bundeslige.

Bavarci su briljirali i u ovom meču. Stvorili su veliki broj prilika pred protivničkim golom, a na kraju su dvije lopte završile u mreži.

Na prvi gol Bayern je čekao nešto više od pola sata. Sjajnu asistenciju Coste u pogodak je pretvorio Robert Lewandowski za prednost od 1:0.

Iako je prilika u prvom poluvremenu bilo još, na odmor se otišlo minimalnim vodstvo bavarskog kluba, da bi u nastavku poljski napadač ponovo stupio na scenu.

Igrala se 64. minuta kada je Lewandowski ponovo pogodio za prednost od 2:0, a ovaj gol se ispostavio i kao posljednji danas.

Ermin Bičakić je odigrao kompletan meč za goste.

Bundesliga, 19. kolo:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern - Hoffenheim 2:0 (Lewandowski 32', 64')

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti