Francuski vezista optimističan

Schneiderlin: United još uvijek može do titule

Francuski vezni fudbaler Manchester Uniteda Morgan Schneiderlin smatra da njegov tim još uvijek ima šansi da osvojiti titulu u Premiershipu.

Manchester United danas igra protiv Stoke Cityja na domaćem terenu, a u 24. kolo Premiershipa ulazi sa deset bodova manje od lidera Leicester Cityja.

Ipak, Schneiderlin poručuje da United može imati svih 15 pobjeda do kraja sezone i da može stvari okrenuti u svoju korist.

"Svaki meč je veoma važan sa ovako veliki klub, posebno kada se nalazite u ovoj poziciji kao mi. Moramo na svaku sljedeću utakmicu gledati kao da je finale kupa i moramo dobiti sve utakmice do kraja", rekao je Francuz i dodao:

"Ako to učinimo, onda smatram da možemo doći do titule na kraju sezone".

Potražite više informacija na temu Premier league:

United se trenutno nalazi na 5. mjestu sa 37 osvojenih bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.