Zeba za SportSport.ba

Zeba: Najbitnije je da nema povreda

Midhat Šljivak

Kapiten tuzlanske Slobode, Zajko Zeba, zadovoljan je prvim dijelom priprema.

Tuzlaci će sutra protiv Zvijezde odigrati posljednji pripremni meč u BiH, nakon čega sele u Antaliju na završni dio priprema.

Zeba ističe kako je najbitnije da u ekipi nema povreda.

"Prvi dio je iza nas, prošlo je bez povreda, a umor je normalan i sada ide onaj lakši dio. Ponavljam, bitno je da nema povreda", rekao je Zeba, kojem je drago što će protivnici na pripremama biti jače ekipe.

"Kod nas se lako uklopiti. Kod nas je sve na vrhunskom nivou, momci dobro rade. Utakmice koje smo igrali i koje ćemo igrati nisu bitne. Mi razmišljamo o Borcu, a na pripremama je bitno da sve prođe bez povreda. Dobro je što ćemo igrati protiv jačih ekipa, nego da su nam protivnci slabi i da u prvenstvo uđemo s nekom pogrešnom slikom".

Sloboda ima namjeru da zadrži vrh tabele...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svaka utakmica će biti jako bitna. Ako budemo zadržali formu i vidjećemo šta možemo uraditi. Ima još do početka sezone", istakao je Zeba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.