Sloboda sutra protiv Zvijezde

Tuzlaci obavili trening

Sloboda sutra protiv Zvijezde

Midhat Šljivak

Fudbaleri Slobode odradili su danas trening pred prijateljski duel protiv Zvijezde koji se igra sutra.

Izabranici Husrefa Musemića odigrali su međusobni meč kao uvertiru za nastavak priprema za proljetni dio sezone u Premijer ligi BiH.

Sutra će Tuzlaci odigrati prijateljski duel sa Zvijezdom iz Gradačca, a glavni dio priprema vodećeg tima bh. prvenstva crveno-crni će obaviti u turskoj Antaliji.

Put Turske će fudbaleri Slobode krenuti 6. februara i pripreme će trajati 14 dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Antaliji će Sloboda odigrati četiri pripremna meča, a drugi dio Premijer lige počinju 27. februara duelom protiv Borca u Banja Luci.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi