Prijateljska utakmica

Mladost bolja od Čapljine, slijedi polazak u Antaliju

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja su danas odigrali treći kontrolni meč nakon povratka iz Makarske.

Protivnik je bila ekipa Čapljine, koju su izabranici Ibre Rahimića savladali rezultatom 3:1. Strijelci za Mladost bili su Mirza Kovač, te novi igrači Igor Poček i Kenan Muslimović.

Završne pripreme za proljetni dio sezone u Premijer ligi Mladost će odraditi u Antaliji u koju će otputovati u ponedjeljak, nakon što prođu dva dana pauze.

Fudbaleri kluba iz Doboja kod Kaknja će u Turskoj boraviti do 20. februara, a tamo će odigrati prijateljske utakmice sa Rosenheimom, Wislom Plock, Chernomoretsom i Oleksandrijom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Mladost je nedavno angažovala dva nova pojačanja, a riječ je o Nemanji Asanoviću i Pavlu Sušiću, koji su vjerovatno i posljednje prinove u ovoj ekipi pred nastavak sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.