Sušić i Asanović na korak od Mladosti?

Kakanjci dovode dvojicu igrača

Sušić i Asanović na korak od Mladosti?

D. Kurbegović

Mladost iz Doboja kod Kaknja nalazi se na pripremama u Makarskoj gdje obavlja drugu fazu priprema. 

Izabranici Ibre Rahimića odigrali su u Makarskoj dvije prijateljske utakmice protiv Zmaja i Imotskog u kojima su na malo iznenađenje poraženi, a to je sigurno bio i alarm za predsjednika Mensura Mušiju koji do početka sezone želi dodatno ojačati tim. 

Prema saznanjima do kojih je došao SportSport.ba, na korak od potpisa za klub iz Kaknja su dvojica igrača koja će sigurno predstavljati pojačanje za Mladost.

Riječ je o 27-godišnjem veznjaku Pavle Sušiću, bivšem igraču Donjeg Srema, Radnika, Zvijezde, Zrinjskog, a posljednji klub za koji je nastupao bio je litvanski Granitas.

Drugi igrač koji bi trebao pojačati napad kluba iz Kaknja je Nemanja Asanović, 25-godišnji ofanzivac, koji u Mladost stiže iz Zvijezde. Još je nastupao za Modriču, Budućnost iz Podgorice i Derventu. U prvom dijelu sezone za ekipu iz Gradačca je u 11 utakmica postigao tri gola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dovođenjem ove dvojice igrača prelazni rok za Mladost bi trebao biti završen. Treću fazu priprema izabranici Ibre Rahimića će odraditi u turskoj Antaliji, gdje će odigrati četiri pripremne utakmice.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi